nlc.hu
Sztárok

Piacozott egykor Kajdi Csaba

Ezt kevesen gondolnák Kajdi Csabáról!

A modellügynökség vezetője nem rejti véka alá, hogy annak idején a családi ajándékboltban is tevékenykedett, sőt egy másik családi bizniszbe, a parfümök piacon való árusításába is beszállt.

Kajdi Csaba már egészen fiatalon részt vett a családi vállalkozásban, amely nem volt más, mint egy ajándékbolt üzemeltetése.

Kajdi Csaba

Titkokat árult el tinikoráról Kajdi Csaba – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Nagymamám nyugdíjas volt, de szeretett volna valami munkát. Akkor találta ki anyukám, hogy legyen egy ajándékboltunk. Ez a gyakorlatban azt jelentette, hogy a kőbányai Vasedény üzletéből lekerítettek egy részt. Volt két asztalunk és mindenfélét árultunk a melltartótól a szemüvegkereten át, mindent. Olyanok voltunk, mint egy garázsvasár. Nagymamám szinte bárkinek, bármit eladott, sőt volt, hogy a Vasedényből is átcsábította a vásárlókat. Tizennégy éves voltam ekkor, suli után mindig ott voltam a boltban. Anyukám hozta a különféle árukat, nagymamám pedig mindent eladott” – emlékezett vissza a tinikorára Kajdi Csaba, aki maga is árulta a termékeiket, egy időben ráadásul a piacon.

Anyukám fejéből egyszer kipattant, hogy parfümöket kellene árulnunk, amiket majd eladunk a nagy illatszerüzleteknek. Franciaországban le is gyártatta őket, de nem tudtuk őket eladni ezeknek a nagy áruházaknak. Mivel egy-egy illatból csak százas nagyságrendben lehetett rendelni ezerszámra álltak a nyakunkon a parfümök. Anyukám nem hagyta annyiban, mindenképp el akarta őket adni, így mentünk a piacra velük. Én a Komjádi Uszodánál lévő MDF piacon árultam őket, szépen megcsináltam kartondobozból a standot és nyomtam el a parfümöket a gyöngyvirág illatú szappanokkal. Szerencsére jól ment a dolog, végül mindet eladtuk” – emlékezett vissza a Sláger Reggelben Kajdi Csaba.

Olvass még Kajdi Csabáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top