nlc.hu
Sztárok

Frohner Fecó esküvői viseletét kritizálták

Beszóltak Frohner Fecónak az esküvői szettje miatt

Testvére esküvőjére ment, egyedi stílusban.

Kikezdték A Konyhafőnökben is bizonyító Frohner Fecó szettjét, amit a testvére esküvőjére vett fel – írja a Bors.

Frohner Fecó

Frohner Fecó A Konyhafőnökben – Fotó: Sajtóklub

A sztárfodrász a közösségi oldalára posztolt ki videót arról, hogy milyen jót táncolt. A menyasszonyt és az édesanyját is megtáncoltatta. Míg sokan megdicsérték Fecó tánctudását, addig akadt olyan kommentelő, aki az öltözetét kifogásolta, és viccesen beszólt Frohner Fecónak, mondván, zokni nélkül bújt alkalmi cipőbe.

Legjobb a csupasz lábon a makkos cipő … Nem tudom, ez vagy a zokni-szandál a jobb” – olvasható a szmájlikkal tűzdelt kritikában.

Ami az öltözködést illeti, Frohner Fecó nemrég elárulta a Fókuszban, hogy sajátjaként értelmezi a divatot. Imádja az extravagáns darabokat, és a fekete-fehér színűek a kedvencei. A gardróbjában csak olyan ruha van, amiben komfortosan és önazonosnak érzi magát. Igyekszik mindig újrafogalmazni az extravagánsság és az elegáns viselet jelentését. Azt vallja, a fekete-fehér összeállításait az egyénisége teszi színessé, még tavasszal is. „Nálam nagyon fontos az, hogy meglegyen a fekete-fehér, de azért legyen egy kicsike törés benne. (…) Akár tavasz van, akár tél van, nálam mindig ugyanaz: fekete-fehér, csak a formavilággal szoktam játszani” – árulta el a sztárfodrász.

Olvass még Frohner Fecóról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top