nlc.hu
Sztárok

Tilla a kutyája eltűnéséről

Tilla: „Szörnyű érzés volt” – őszintén vallott a rémálomszámba menő élményéről a műsorvezető

Egyszer vele is megtörtént, így át tudja érezni a helyzetet.

Tilla 2020 elején vitte haza a Dubi névre keresztelt kiskutyát, amely azóta teljesen felforgatta a család életét. Mindemellett imádják a négylábút, aki rengeteg szeretet ad nekik, és már teljes értékű családtagnak számít.

Tilla

Tilláékat teljesen levette a lábáról Dubi kutya – Fotó: Sajtószoba

Szörnyű érzés volt, amikor elszökött tőlem Dubi kutya” – vallotta be Tilla a bundás barátjáról. “Két évvel ezelőtt érkezett meg a családunkba Dubi, a labradoodle kislány. Kiskorában egyszer elszaladt tőlem, ezért át tudom érezni, milyen az, ha egy kutya elkóborol” – mesélte a műsorvezető, aki ezért nagyon jó kezdeményezésnek tartja az ingyenes kutyachipleolvasókat a benzinkutakon.

Tilla

Tilla és négylábú kedvence, Dubi – Fotó: unionmedia.com

 

Tilla

Dubi, a 2 éves labradoodle fajtájú kutya – Fotó: unionmedia.com

Aki próbált már hétvégén, ünnepnapon, esetleg a késő esti órákban állatorvosi rendelőt találni, az tudja: egy hosszan nyitva tartó, jól megközelíthető, ingyenes parkolási lehetőséget biztosító töltőállomás kézenfekvő megoldást jelenthet” – hívta fel a figyelmet Tilla annak apropójából, hogy immár 153 MOL töltőállomáson van ingyenes kutyachip-leolvasó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top