nlc.hu
Sztárok

Simon Baker barátnője

Bozontos és szakállás – Rá sem lehet ismerni új külsejével Simon Bakerre, a Mentalista sztárjára

Az 53 éves színészen egyszerűen nem fog az idő, most azonban úgy tűnik, látványos változtatásra szánta el magát, aminek köszönhetően alig lehet ráismerni. Olyan, mint egy középkorú Mikulás.

Simon Bakernek köszönhetően hét éven át izgulhattunk A mentalista részeit követve, nem is csoda, hogy ez idő alatt rengetegen a szívükbe zárták az ausztrál szívtiprót. Könnyen lehet azonban, hogy új külseje a legelszántabb rajongóit is meglepi, és elsőre talán ők sem ismerik fel, hacsak nem leplezi le szikrázó tekintete.

A színészre a megjelenése és filmes sikere mellett azért is sokan felnéztek, mert 22 éven át élt házasságban feleségével, aki három közös gyermekkel, egy lánnyal és két fiúval ajándékozta meg Bakert. A tavalyi év elején azonban úgy döntöttek korábbi feleségével, Rebecca Rigg-gel, hogy békésen elválnak és barátként maradnak jelen egymás életében. Szakításukról még egy közleményt is kiadtak, amelyben megerősítették a fentieket: „Válásunk ellenére barátok maradunk, gyermekeink pedig örökre a legfontosabbak lesznek az életünkben.”

Simon Baker, a Mentalista sztárja

Két kézzel kapkodnak utána

Válásukat követően nem maradt sokáig facér a színész, a divattervezőként ismert, 36 éves Laura May Gibbs hamar elcsavarta a fejét. Először egy közös strandolás alkalmával vállalták fel a kapcsolatukat, azonban a szerelem nem tartott sokáig. A színész tavaly novemberben kiadta az új szerelme útját, miután az részt vett egy oltásellenes tüntetésen – Baker akkor azt mondta, hogy nem tud ezzel azonosulni.

Bár a színész igyekszik óvni magánéletét a kíváncsiskodóktól, a napokban ismét strandolás közben kapták lencsevégre egy feltűnően csinos nő társaságában, akit csak „Simon Baker titokzatos barátnője”-ként emlegetnek. A gondtalanul fürdőző mentalistára alig lehet ráismerni a képeken, ugyanis bozontos szakállat növesztett.

Simon Baker titokzatos barátnőjével strandol

Hova lett a képernyőről?

Simon Baker már azelőtt is keresett színész volt, hogy világra szóló hírnévre tett volna szert, olyan gázsit azonban egyik munkájával sem söpörhetett be, mint a hét éven át tartó sorozattal. Csak az utolsó két évadért körülbelül 30 millió dollár ütötte a markát, így valószínűleg nincs szüksége arra, hogy minden újabb felkérésre igent mondjon.

Pedig igazán örülnénk neki, ha valamelyik ajánlatra lecsapna, és új külsejével is láthatnánk a tévében! Neked hogy tetszik a nagy szakállú Simon?

Simon Baker titokzatos barátnőjével strandolFotó: Profimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top