nlc.hu
Sztárok

Jeremy Renner első posztja az Instagramon a balesete óta

Ezt írta Jeremy Renner az első posztjában a hókotrós balesete óta

A „Sólyomszem” sztárja, Jeremy Renner megköszönte a jókívánságokat, a „kedves szavakat”, amiket a balesete óta kapott a rajongóktól. Az újévi hókotró balesete óta ez az első bejegyzése a közösségi médiában.

Jeremy Renner egy szelfit osztott meg az Instagramon a balesete után pár nappal. A színész azt írta: „Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. Túlságosan össze vagyok zavarodva ahhoz, hogy gépeljek. De küldök szeretetet mindannyiótoknak”.

Ahogy azt az nlc is megírta, az otthona környéki havat próbálta eltakarítani vasárnap reggel a Bosszúállók sztárja, amikor súlyos balesetet szenvedett a hókotrójával. A nagy havazás miatt nem autóval, hanem mentőhelikopterrel mentek érte, hogy minél előbb kórházba szállítsák. A régióra komoly hóvihar csapott le szilveszterkor, melynek következményeként 35 ezer otthon maradt áram nélkül.

Renner szóvivője elmondta, hogy a hatóságok szerint a színész nem volt ittas az eset során, és „tragikus balesetnek” nevezte az esetet. Az 51 éves színész eddig két műtéten esett át sérülései miatt – mondta a CNN-nek egy, a színészhez közel álló forrás.

Jeremy Renner

Fotó: Getty Images

Amikor Renner megsérült, a szomszédai nyújtottak segítséget, és törülközőket hoztak, amíg a mentőhelikopterre vártak – tette hozzá a szóvivő. A Washoe megyei seriffhivatal a hókotrót lefoglalta, és azt vizsgálja, hogy történt-e mechanikai meghibásodás.

A CNN a legfrissebb hírében azt írja, hogy Jeremy állapota jobb, ébren van, beszél és jó hangulatban van. Továbbra is az intenzív osztályon tartják, kritikus, de stabil állapotban. Lenyűgözte a szeretet és a támogatás, amit kapott az elmúlt napokban. A család kéri, hogy továbbra is gondoljanak rá, amíg a közeli szerettei körében gyógyul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top