nlc.hu
Sztárok

Akkor és most: Zentai Márk

Simán elmennél mellette az utcán, olyan sokat változott Zentai Márk

16 évesen az S.O.S. szerelem! főcímdalával robbant egyik pillanatról a másikra a köztudatba, és bár ma már ritkábban hallani róla, Zentai Márk továbbra is a zeneiparban dolgozik.
Zentai Márk a Popcorn magazin party a Kaméleon Klubban

„Ments meg szerelem, vagy belehalok” – ezek a sorok mindenkinek ismerősek, hiszen 2007-ben rongyosra játszották a rádiók az S.O.S. szerelem! betétdalát, ami egyúttal Zentai Márkot is felrakta a zenei térképre. A fiatal, 16 éves srác, göndör hajával és kisfiús mosolyával tiniszívek százait dobogtatta meg, a 2000-es évek közepén szinte nem volt olyan könnyűzenei fórum, ahol ne lett volna jelen. 

Közreműködött a High School Musical 2 egyik főcímdalában, és a VIVA TV saját gyártású valóságshowjának, A Stábnak is oszlopos tagja volt Tóth Gabi, Zimány Linda és Molnár Tamás (aka Anti Fitness Club Tomi) mellett. 2009-ben még az Eurovíziós Dalfesztivál itthoni döntőjét is megnyerte, ezzel ő indulhatott volna a versenyen, de szabályszegés miatt – ami nem az ő hibájából adódott – visszalépett a nevezéstől. Nézd meg, mi minden történt vele az elmúlt években! 

Zentai Márk és Lola a 2007-es VIVA Cometen
Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top