nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina férjezett neve

Kulcsár Edina tisztázta a neve körül kialakult félreértéseket

Ezt az infót megtartotta volna magának Kulcsár Edina.

Kulcsár Edina esküvője akkora közérdeklődésre tart számot, mintha csak a brit királyi családban történt volna – még mindig lehet róla újat mondani. Például pár napja robbant a hír, miszerint Kulcsár Edina nevet váltott az esküvője után, ahogy azt egyébként sok más, a médianyilvánosságtól távol élő, civil nő is megteszi. Kiderült az is, hogy Kulcsár kórházba került, hogy csörtébe keveredett a volt exszel, hogy gyermekei nem voltak ott a szertartáson, illetve azt is megtudhattuk, hogy a harmadik gyermekével várandós celeb felvette G.w.M vezetéknevét, azaz február 25-től már Varga Edinaként szerepel a hivatalos dokumentumokban. Na és pont ez az információ a sok közül, amit Kulcsár Edina egyáltalán nem akart volna nyilvánosságra hozni.

A Bors okfejtése szerint  Edina születendő kislánya is csak egy vezetéknevet kap majd, ellenben Edina két gyermekével, akik Szabó-Kulcsár néven lettek anyakönyveztetve, de ez feltehetően nem így lesz.

Eddig bár az egykori szépségkirálynő hallgatott a témában, most reagált a felreppent pletykákra. Instagram-oldalán, az egyik fotója alatt erősítette meg, miszerint valóban felvette férje nevét, de mindenkit megnyugtatott, hogy 

a közösségi médiában Kulcsárként maradt. 

„Felvettem a férjem nevét. Ettől függetlenül így marad itt a nevem, hiszen mindenki Kulcsárként ismer. Ez egy teljesen privát jellegű dolog akart maradni, de az újságok hamarabb tudták, hogy a cégjegyzékben módosult a nevem, mint én magam” – írta az Instagram-oldalán Edina.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina (Fotó: Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top