nlc.hu
Sztárok

Trokán Anna stílust váltott

Trokán Anna dögös, rövid frizurára váltott

Évek óta vágyott már a változásra.

A híres színész, Trokán Péter lánya, Trokán Anna az RTL Reggeliben vendégeskedett, ahol arról mesélt, hogy édesanyjával, Papadimitriu Athinával együtt szerepelnek majd Sopronban a Chicago musicalben. Nem ez az első, hogy anya és lánya egy darabban játszanak, de mindig profik módjára kezelik ezeket a helyzeteket. 

Trokán Anna

Trokán Anna a Reggeliben

Annától már megszokhatták a rajongói a hosszú, hullámos fürtjeit, azonban most teljesen rövidre vágott hajjal jelent meg. Elmesélte, miért döntött a váltás mellett. 

„Végre nem kell a hosszú haj. Most nem játszom olyat, amiben muszáj a hosszú haj és évek óta nagyon vágytam rá, hogy tényleg három perc alatt el tudjak indulni. A hosszú hajamat nem használtam soha, csúnyán mondva. Mindig felfogtam, mert megőrültem tőle, hogy lóg, semmi értelme nem volt. Amikor a férjem azt mondta, neki kifejezetten tetszik, elengedtem és én is egyre jobban szeretem” – magyarázta a színésznő, aki tisztázta, nincs lelki trauma a stílusváltás mögött. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top