nlc.hu
Sztárok

Istenes Bence zöld hajjal

Fotó a múltból: Istenes Bence zöld hajára emlékszel még?

Elfeledett fotót találtunk Istenes Bence televíziós karrierjének kezdeti időszakából.

Istenes Bencét legutóbb a Tippelj és vidd el! műsorvezetőjeként láthattuk az RTL képernyőjén, ősztől pedig a The Voice című tehetségkutató műsort vezeti majd. 

A 36 éves televíziós immár 15 éve van képernyőn. Pályafutását az egykori magyar zenetévén a VIVA-n kezdte még 2008-ban. Akkoriban persze még szakmailag és a külső megjelenését illetően is keresgélte a számára legelőnyösebb stílust. Vélhetőleg ennek volt köszönhető, hogy ebben az időszakban, ahogyan arról a bal oldali fotó is tanúskodik, még a zöld tincseket is kipróbálta. 

Az alábbi képpáron látható, mennyit változott karrierje kezdete óta a műsorvezető.

Istenes Bence akkor és most

Istenes Bence 2008-ban és 2023-ban (Fotók: Fotocentral – Tóth Beáta / RTL Sajtóklub)

„2010-ben, amikor még a VIVA-nál dolgoztam, áthívtak egy castingra az RTL-hez, ami jól sikerült és szerencsére a két csatorna is meg tudott egyezni. Nyilván számomra ez egy nagyon nagy pillanat volt, hiszen abban az időben én pont erre vágytam, mert azt éreztem, hogy addigra az előző munkám során mindent megtanultam, amit meg lehetett. Szerettem volna fejlődni és új dolgokat kipróbálni”nyilatkozta tavaly az RTL 25. születésnapja alkalmából. 

A Blikknek adott interjújában pedig arról beszélt, szerinte mi a titka annak, hogy hosszú távon is sikeres maradjon a szakmájában: „Ebben a szakmában nehéz fennmaradni, nehéz tizenév után tudni olyat csinálni, ami értékes, ami szórakoztató, amit szeretnek. Sokáig kell jó döntéseket hozni, nagyon fontos a megújulás. Sok olyan embert láttunk az utóbbi években, akik nagyon hirtelen nagyon híresek lettek és aztán legalább olyan gyorsan el is tűntek, kevés olyan ember van, akik évtizedek óta jelen vannak és újra és újra tudnak újat adni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top