nlc.hu
Sztárok

Megszólalt egykori barátja Medveczky Ilonáról

Odapörkölt Medveczky Ilonának a végrendeletből kitagadott barátja

Nagyon berágott a táncművészre és kitálalt róla.

Mint arról beszámoltunk, Medveczky Ilona széttépte a végrendeletét, amelyben egykori barátait jelölte meg örököseként, mivel úgy érezte, cserben hagyták őt. Egyikük reagált a táncművész dühös kirohanására, a díva ugyanis haszonleséssel vádolta meg őket.

 Medveczky Ilona

Medveczky Ilonának jelenleg nincs örököse – Forrás: Medveczky Ilonával beszélget a műsorvezető, dr. Karizs Tamás – videó / YouTube

Az illető most kitálalt Medveczky Ilonáról, neki is megvan ám a véleménye a 82 éves művészről. Elmondása szerint Medveczky betegsége alatt a kutyájától a kertjén át a házáig mindenről ők gondoskodtak. „Intéztük a bevásárlásait, kiváltottuk a gyógyszereit, de még az arcfelvarrását is megcsináltuk, és a ruháit is mi vittük neki, természetesen teljesen ingyen” árulta el a Metropolnak az egykori barát, cáfolva azt, hogy magára hagyták volna az idős dívát.

A bulvárlapnak megszólalt illető nagyon kiakadt a táncművész hozzáállásán: „Nagyon csúnyán viselkedik, mondhatni gusztustalanul. (…) Mindez egyszerű veleszületett gonoszság”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top