nlc.hu
Sztárok
Tóth Lüszi egykor és most

Így él most az egykori megasztáros Tóth Lüszi, teljesen új életet kezdett az immár 28 éves énekesnő

Tizenhárom évesen ismerte meg az ország a tehetségkutató versenyzőjét.

Tóth Lüszi 2008-ban, a Megasztár 4. évadában vált ismertté. Az akkor 13 éves kislány mindenkit lenyűgözött a csodás hangjával. A Ripost megtudta, a ma már 28 éves énekesnő teljesen új életet kezdett.

Tóth Lüszi

Tóth Lüszi 2010. decemberében – Fotó: Sajtószoba

Miután a “legjobb női hangként” búcsúzott a tehetségkutatóból, egy ideig még próbálkozott a zeneiparban, majd pár év után csak arról szóltak a hírek, hogy egyre nagyobb zűrökbe keveredett bulizások, alkoholproblémák miatt, sőt azt is lehetett hallani, hogy kicsapták a pécsi Művészeti Gimnáziumból. 

Miután az énekesi karrierje kilátástalanná vált, Lüszinek újra kellett terveznie a jövőjét. A bulvárlap úgy tudja, immár egyenesbe került az élete: egy Somogy vármegyei településen lévő lovardában dolgozik oktatóként, illetve a méhészetbe is belevágott. “Rengeteg tanítványa van, lovas táborokat szervez gyerekeknek, felnőtteknek pedig túrákat. Az éneklés pedig csak hobbiként létezik számára” – mesélte az egyik ismerőse Lüsziről, akire időközben a szerelem is rátalált, évek óta boldog párkapcsolatban él.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top