nlc.hu
Sztárok

Bálint Antónia munkát keres

Bálint Antónia az interneten hirdeti magát

Nem most először kezd új karrierbe.

Bálint Antónia hosszú éveken át szerepelt a médiában, folyamatosan írt róla és a magánéletéről a bulvársajtó, ám egyszer csak úgy döntött, hogy másfajta életet szeretne élni. Sokan próbálták meggyőzni, hogy ne fordítson hátat a szakmának, de 8 évvel ezelőtt komoly elhatározásra jutott: egyszer s mindenkorra maga mögött hagyja a reflektorfényt és a civil életet választja. Most azonban visszatért a köztudatba, miután Bársony Farkassal elvállalta a szereplést a Nyerő Párosban.

Bálint Antónia

Fotó: TV2

Visszavonulása óta az egykori szépségkirálynő ingatlanozott, azután egy banknál helyezkedett el, 2015 óta pedig hitelszakértőként dolgozik. A Story magazin észrevette, hogy pár hónappal ezelőtt feltűnt a Lurkó Bébiszitter oldalán, ami munkaerő-közvetítéssel foglalkozik. Bemutatkozó videója szerint Antónia már korábban is foglalkozott gyermekfelügyelettel, hiszen az adatlapján az áll, hogy 1151 igazolt órája van a szakmában. Erről az oldalról az is kiderült, hogy 2900 forintos órabérért vállalja a felvigyázást.

„Szeretek gyerekekkel foglalkozni, és mindig arra vágytam, hogy anya legyek. 15 éves voltam, amikor felírtam egy papírra, hogy egy nő anyának születik. A legnagyobb boldogságom volt, amikor a lányom világra jött – mondta a pár perces videóban, hozzátéve, hogy egy dolgozó anyának jól jön a segítség, például amikor négy órára az iskolába kell mennie a gyerekért, de nem tud. – Egy megbízható bébiszitter nagy hozzáadott értéket jelenthet egy család megfelelő működéséhez. Tapasztalattal rendelkezem, de az elvárásokhoz maximálisan igazodom.” 

Antóniáról ugyanitt megtudható, hogy mindig is nagyon szerette a kicsiket. Örömmel olvas nekik meséket, sétál velük a szabadban, és egyáltalán mindent boldogan tesz, amivel örömet lehet a lurkóknak szerezni.

Bálint Antónia hirdetés

Bálint Antónia hirdetése (Fotó: Lurkó Bébiszitter oldala)

„Jó kedélyű, vidám természetű vagyok, érzékeny az emberekre, gyermekekre, a problémáikra. Nagyon jó problémamegoldó képességem van. Rögtön észreveszem, ha egy gyermeknek problémája van, és odafigyeléssel, kedvességgel, játékosan együtt meg is tudom velük oldani.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top