nlc.hu
Sztárok

Benedek Miklós vallomása

Ez Benedek Miklós szenvedélye

Volt, hogy eljátszotta a fizetését.

A Nemzet Színésze címmel kitüntetett Benedek Miklós a Palikék Világa by Manna adásában több témáról is vallott. Beszélt például a gyermeke, Benedek Tibor haláláról, és a fia elvesztése után érzett fájdalomról. Szóba kerültek a szenvedélyek is, mely a színésznél a zsugázás, ami az évek alatt olyan függőséggé” vált, amiről képtelen lemondani. Mint kiderült, a fiai megszületése után sem tudta megtenni. 

„Én nevelés helyett is kártyáztam, ha jól emlékszem, sok minden helyett kártyáztam. Délután elmentem a Fészekbe, mert ha az ember egy zsugás, akkor nincs olyan, hogy egy hónapban egyszer megy, azt nem lehet. Akkor én mindennap szépen ott elvesztettem a fizetésemet, másnap visszanyertem. Konzervet ebédeltünk meg vacsoráztunk” – mesélte a műsorban Miklós, akinek a felesége akkor sem volt dühös, amikor eljátszotta a fizetését.

„Sokszor mondta, hogy: nem igaz, már megint elvesztetted az egész fizetésedet, de nem haragudott, tudta mindig, hogy valami lesz…” – emlékezett vissza.

Benedek Miklós

Benedek Miklós (Fotó: Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top