nlc.hu
Sztárok

Schobert Lara szerelmi élete

Ez a férfi Schobert Lara új párja – Fotók

A nála 10 évvel idősebb focistával imádják egymást.

A sportolóról annyit tudni, hogy 29 éves, és a Kazincbarcikai SC futballistája. Schobert Laráról júniusban derült ki, hogy újra szerelmes, méghozzá másfél évvel az előző párjával való szakítása után. Rubint Rékáék is örülnek a lányuk boldogságának, és befogadták a férfit, aki legutóbb Lara testvérének mérkőzésére látogatott ki. A fiatal lány egyébként összeköltözött futballista kedvesével Kazincbarcikán.

Lara – akinek nemrég jelent meg egy új dala – korábban arról beszélt, hogy nagyon élvezik a közös életet a szerelmével, aki ha teheti, besegít neki. A közös háztartásról például ezt mondta: „Mindenben segít: ha éppen nincs kedvem vagy fáradt vagyok elmosogatni, ő nem könyörög azért, hogy csináljam meg, hanem ugyanúgy megcsinálja. De természetesen igyekszem minden házimunkát én csinálni, mert én úgy gondolom, ez egy nőnek a feladata.”

Schobert Lara

Schobert Lara (Fotó: Schumy Csaba)

Ez Rubint Réka véleménye lánya új párjáról

„Óriási biztonságot ad számomra, hogy Lara barátja egy rendkívül megbízható, jól nevelt, értékrendileg szenzációs srác, aki nemcsak nagyon szereti a lányunkat, de vigyáz is rá. Nagyon-nagyon örülök, hogy Larát boldognak látom, és nyilván így könnyebb engedni is azon a köteléken, ami köztünk van”nyilatkozta a Blikknek az üzletasszony. 

Íme akkor pár fotó a szerelmesekről, Laráról és a párjáról

Schobert Lara
Megnézem
Összes kép (3)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top