nlc.hu
Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor

Mikes Anna különleges fotót posztolt Krausz Gáborral

A séf kivirult az elmúlt hetekben, minden képén mosolyog.

„Ez volt az első találkozásunk, az első képünk. Emlékszel, Krausz Gábor?” – írta az Instagramra posztolt fotójához Mikes Anna. A táncos képe alatt azonnal elindult a kommentáradat, sokak szerint Anna és Gábor tökéletes pár lennének. Azt már korábban elárulták, hogy működik köztük a kémia. A Dancing With The Stars sztárjai szoros barátságot kötöttek egymással, szívesen töltenek időt egymás társaságában. Krausz Gábornak kellett is egy ember, aki segít túllendülni a válástól nehéz időszakán. Anna erre tökéletes személynek tűnik, hiszen számtalanszor bókolt már adásban az édesapának. 

A páros hétről hétre elkápráztatja a nézőket, a séf pedig egy teljesen új oldaláról mutatkozik meg: eddig szigorú szakácsként láthattuk, most viszont romantikus, érzékeny férfiként tűnik fel a táncparketten.

Mikes Anna és Krausz Gábor (2)

Mikes Anna és Krausz Gábor (Fotó: TV2)

„Igen, én a győztese vagyok ennek a műsornak, és nyertem-e bármit is? Barátságot mindenképpen, és egy olyan sport iránti szenvedélyt, amiről nem gondoltam, hogy az életem része lesz, mert nagyon távol áll tőlem. Diszkóba jártam, csak nem táncoltam. Néztem, ahogy mások teszik” – mesélte korábban a Story magazinnak Gábor, majd így folytatta.

„Nagyon visszahúzódó vagyok, én nem szeretek szerepelni. Szégyenlős vagyok, főleg emberek előtt, főleg élő adásban, viszont a másik oldalon meg, amit elvállalok, azt százszázalékosan meg akarom csinálni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top