nlc.hu
Sztárok

Durva dolgokat állítanak Matthes Perryről

Durva dolgokat állít egy állítólagos barát az elhunyt Matthew Perryről

Mindenki döntse el maga, hogy elhiszi vagy sem.

Egy világot sokkolt a hír október 28-án, hogy sokak kedvenc színészét, Matthew Perryt holtan találták a jakuzzijában. A boncolási jegyzőkönyv szerint Perry ketamininfúziós terápiát kapott depresszió és szorongás miatt, az utolsó kezelést másfél héttel a halála előtt végezték. Perry reagált a kezelésre, és „jó hangulatban volt” – mondta a rendőrségnek egy szemtanú az esetről szóló jelentésben.

Matthew Perry

Fotó: Getty Images

Úgy tudni, a halálakor a szervezetében kimutatott ketamint nem a terápiája részeként szedte be, hiszen a gyógyszer felezési ideje 3-4 óra, az utolsó kezelése pedig másfél hete volt. A Jóbarátok sztárja évekig küzdött a függőséggel, bár állítólag 19 hónapja tiszta volt, áll a boncolási jelentésben. 2015-ben azt mondta a CBS News-nak, hogy „az emberek nem értik, hogy ez egy betegség”, és hogy a függőségben szenvedőknek „meg kell kapniuk a segítséget”, nem pedig magukat hibáztatni. 

Most egy állítólagos barátja, aki természetesen a kilétét nem fedte fel, azt mondja, Perry hazudott és valójában sosem volt tiszta. 

„Mindenkinek hazudott arról, hogy tiszta. Soha nem volt az. Ez nagyon szomorú. Ez volt a legnagyobb hazugság, amivel magát is becsapta” – mondta a Daily Mailnek az állítólag jó barát, amit az Origo szemlézett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top