nlc.hu
Sztárok

Miklósa Erika rendőrnek adta ki magát

Miklósa Erika elbánt a száguldozókkal: „Elkértem a papírokat, és mondtam, hogy szolgálaton kívüli rendőr vagyok”

Az biztos, hogy ebből megtanulták a leckét a fiatalok.

Miklósa Erika Kossuth-, Liszt Ferenc-, és Prima Primissima-díjas koloratúrszoprán énekesnő a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, emellett hűséges és támogató feleség és édesanya. A tavalyi évben a The Voice-ban pedig az is kiderült róla, remek mentor. Megannyi szerep, megannyi arc, megannyi felelősség. 

Miklósa Erika

Fotó: Schumy Csaba

Habár azt eddig is tudtuk, az énekesnőnek a humora is a helyén van, most olyan sztori derült ki róla, amit sosem gondoltunk volna. 

Egy bakonyi kisvárosban Erika egyszer megállított egy száguldozó tinédzseretekkel teli autót. Egészen egyszerűen kiállt az autó elé. Mindenki azt gondolta, hogy majd azzal rukkol elő, hogy ő egy világhírű énekesnő, és kikéri magának. Ehhez képest azt mondta, hogy ő egy szolgálaton kívüli rendőr, és ha ezt így folytatják, akkor szolgálatba helyezi magát. A srácoknak pedig elakadt a szava” – mesélte az opera-énekesnőről jóbarátja, Novák Péter Kovács András Péter podcast műsorában, amit a story.hu szemlézett. 

Az énekesnő a maga oldaláról is kiegészítette a történteket.

Bakonykútiban történt a dolog. Halálra váltan álltam ott. Novemberi kocsonyás idő volt. Nagyjából 120-szal jött a kocsi. Amikor kiálltam az útra, még 150 méterre volt tőlem, és csak ott tudott megállni előttem. Én sem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig fog csúszni. A srác rögtön kipattant a kocsiból, és le volt teljesen fehéredve, ő is megijedt. Rám pirított, hogy mit csinálok itt. Én pedig azzal a lendülettel elkértem tőle a papírokat, és mondtam neki, hogy szolgálaton kívüli rendőr vagyok. Rezzenéstelen arccal mondtam neki, pedig majd kiugrott a szívem a helyéről

 – idézte fel az esetet Erika, az viszont nem derült ki, mi lett a „rendőri intézkedés” vége, csak remélni lehet, hogy a fiatalok megtanulták a leckét. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top