nlc.hu
Sztárok

Ganxta Zolee és Dopeman kibékülése

Kibékült Ganxta Zolee és Dopeman

Újra szent a béke a magyar gengszter rap alapítói között.

Ganxsta Zolee és Dopeman évek óta nem álltak együtt színpadra. Most elmondták a Fókuszban, mi hozta el a békülést.

Dopeman

Ganxsta Zolee (b) és Dopeman (j) újra összeáll egy nagykoncert erejéig – Forrás: RTL / Fókusz – videó

Nem volt mindig baráti a viszonyuk. Először a ’90-es években vesztek össze, amikor Dopeman kilépett a Kartell zenekarból, hogy szólókarrierbe kezdjen. Ám az elmúlt években is sokszor megjelentek olyan hírek, hogy többet nem akarnak együtt dolgozni.

Szökőévenként beszélgettünk egymással” – árulta el nevetve Dopeman. Mire Ganxsta Zolee arról sztorizott a kamerák előtt, hogy egyszer egy benzinkútnál találkoztak össze. “Itt-ott összefutottunk, és nagyon kedélyesen elbeszélgettünk” – árulta el.

“Meg egyszer csináltunk egy dalt, amikor a Zoli 50 éves volt” – nosztalgiázott Dopeman, majd hozzátette: “Most meg én leszek 50. Lehet, hogy csinálunk még egy dalt”.

S mi az apropója a hirtelen “összeborulásuknak”? Jövőre kerek évfordulót ünnepel a Kartell, és a 30. születésnap alkalmából a klasszikus felállás főszereplői úgy döntöttek, egyetlen nagykoncert erejéig közösen állnak színpadra. Az ötlet Dopemantől indult, ő vetette fel, hogy álljanak össze a jubileumra. “Az a terv, hogy a régi srácok ott fognak totyorogni a színpadon, és mögöttünk a muzsikusaink, akikkel most is együtt dolgozunk” – vázolta fel Ganxsta Zolee.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top