nlc.hu
Sztárok

Molnár Anikó a bakancslistájáról

Molnár Anikó mostantól csak a bakancslistás vágyaira fókuszál

Elsősorban élményekre költené el a vagyonát.

Rendszerezett, nyugodt életre vágyik immár Molnár Anikó, aki elhatározta, hogy az elkövetkezendő időszakban több figyelmet fordít magára és az édesanyjára.

Molnár Anikó

Óceánjárós utazás is szerepel Molnár Anikó bakancslistáján – Forrás: TV2 / Mokka – videó

„Az elmúlt időszakban úgy éltem, hogy mindenre volt időm, csak saját magamra nem, és az otthoni dolgokra. Anyukámra, a kutyáimra például nem. Állandóan dolgoztam, egyik nap tetováltam, a másik nap fotózás. Egy konditerembe nem jutottam el, látszik is rajtam, feljött rám 10 kiló. Szeretnék anyuval is kicsit többet lenni. Azt vettem észre, hogy nagyon sokat van egyedül, nagyon ritkán látom, szinte csak aludni járok haza. Ő is már 76 éves, szeretnék még vele tartalmasabb időt eltölteni, meg programokat csinálni”vallotta be a Mokkában az egykori Nagy Ő.

Mint mondja, pár napon belül három ismerőse is meghalt, és belátta, nem szabad csak a munkára fókuszálnia, mivel csak az édesanyja jelenti számára a családot, csak ő van neki. „Elgondolkodtam, ez így nem mehet tovább, hogy csak a munka, és, hogy csak tolom az egész mókuskereket. Saját magam mellett is elmegyek, anyukám mellett is, aki a legfontosabb az életemben. (…) Van még három hely a világon, amit szeretnék látni. Kambodzsára, Zanzibárra és egy óceánjáró körútra szeretnék elmenni. (…) A Nagy Ő megtalálása is lehetne bakancslistás, de az nem rajtam múlik” – osztotta  meg a terveit.

Úgy gondolja, sokan azt hiszik, hogy milliárdos lett. Elárulta, valóban sokkal jobban él, mint egy évvel ezelőttig, viszont inkább már csak magára és édesanyjára szeretne költeni: “Könnyebben is keresem meg a pénzt, meg többet is, de én már nem szeretnék nagyon ingatlanokat vásárolni, mert minek. Nincsen örökösöm, és nem is lesz már. Nem szeretnék felhalmozni semmit, hanem élményeket szeretnék gyűjteni. Arra szeretném elkölteni, hogy ahol most élek, az szebb legyen. Tegnap hoztam el egy autót, az álomautót. (…) Megyek egyedik rendszámot csináltatni. (…) Nagyon szeretnék egy olaszországi körutat kocsival. Ilyen álmaim vannak. Szeretnék anyuval is programokat csinálni. Szeretnék neki egy szebb öregkort biztosítani”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top