nlc.hu
Sztárok

Polyák Lilla új külseje

Odavannak a rajongók Polyák Lilla új külsejéért

Nem győzik írni a bókoló kommenteket.

Polyák Lilla igazi díva, aki lehetőség szerint mindig ad a külsejére. A Madách Színház és az Operettszínház egykori sztárjánál évek óta megszoktuk a rövid barna tincseket, ám most egy teljesen új frizurát mutatott a rajongóinak. 

Polyák Lilla

Fotó: Olajos Piroska

Habár a színészeket rengeteg alkalommal maszkírozzák el és viselnek parókát, Lillánál most erről szó sincs. Instagramra feltöltött fotóján természetes környezetben mutatta meg barna tincseit elhagyva, vörös hajra váltott. Az biztos, hogy remekül áll a színésznőnek az új frizura, követői pedig nem győzik dicsérni. 

Lilla nem csak elképesztő színészi képességei miatt példamutató. Tavaly Kanadába költözött szerelmével, Gömöri András Mátéval, aki ott tanul színészetet. Ráadásul testépítő kedveséhez alkalmazkodva még a súlyemelésbe is belekóstolt.

Erőemelő módszerrel kezdtem el edzeni. Azokat az alapgyakorlatokat végzed, ami az erőemeléshez kell. Kiderült, hogy nem is vagyok annyira béna. Az egész család versenyzik. Az ob háromnapos, harmadik napon vannak a nagy kategóriák, tehát ott versenyzik Máté. A második napon versenyzik a kisebbik fiam juniorban, és üresen maradt az első nap, ahol a női kategóriák vannak. Nem volt más választásom, mint hogy azon elinduljak. Nem latolgatok esélyeket. Tök jó odamenni és versenyezni

 – nyilatkozta korábban a színésznő. 

Instagram-bejegyzését az új frizurájáról ITT tudod megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top