Trend

Mikor, ha nem most: a Louis Vuitton méregdrága sportszerkollekciót dobott piacra

A koronavírus a luxusnak és a testedzésnek sem szabhat gátat: vallja a párizsi Louis Vuitton divatház, amely újabban divatos, otthoni edzéshez alkalmas sporteszközöket, köztük luxus pingpongütőket és ugróköteleket kínál a gazdagoknak.
Most már sportszereket is készít a Louis Vuitton

Súlyzókészlet 2700 dollárért, ugrókötél 670 dollárért. – Ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy minek a csupa drága, luxus, márkás holmi, ha a karantén idején úgysem látja senki, hogy mivel sportolunk az otthonunkban.

Amit például maga a francia Louis Vuitton divatház mond a termékekről: „A súlyzók szemmel láthatóan gyönyörűek és sportos kialakításúak. Ideális ajándék azoknak, akik otthon is szeretnének stílusosan edzeni, exkluzív eszközökkel. A súlyzók ragyogó fémből készültek, Louis Vuitton-betűkkel kivarrt vászon borítja őket és egy extra gravírozás.”

A szettben szerepel 2700 dolláros röplabda is, ahogy 2200 dolláros pingpongszett is, amihez asztalt nem, csak ütőt és labdákat adnak.

(via)

Sport és edzés a karanténban, kicsit szerényebb színvonalon: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top