nlc.hu
Trend

Ennek a csodás párnak gyermeke születik

Ennek a csodás párnak gyermeke születik

A gerincsérült Alyssa és párja, Jimmy nem is remélték, hogy ez lehetséges lesz számukra.
Ez a csodás pár gyermeket vár

A Good Morning America készített egy riportot a 30 éves Alyssa Higgins- szel, aki a New York-i Rockland megyében lakik. Alyssa egy átlagos fiatal nő, azzal a különbséggel, hogy kerekesszékkel gerincsérült, de ez soha nem akadályozta abban, hogy olyan életet éljen mint bárki más. Életének fontosabb momentumait meg is osztja az Instagramon, pont abból a célból, hogy másokat is ön elfogadásra ösztönözzön.

Élete újabb mérföldkőhöz ért: szeptemberben osztott meg egy posztot, amelyben arról számolt be, hogy a férjével gyermeket várnak.

A terhesség híre őket is meglepte, ugyanis Alyssa korábban úgy hitte, hogy az egészségügyi állapota miatt nem eshet teherbe, ráadásul csak egy petefészekkel rendelkezik, ezért tényleg nem nagyon hitt abban, hogy lehet közös gyermekük.

  • Alyssa születésekor gerincvelősérülést szenvedett, csak 18 hónapos korában kezdtek el mozogni az ujjai, és a mai napig nem tud egyedül lélegezni. A szülei abban a szellemben nevelték, hogy ő is csak ugyanolyan ember, mint bárki más.
  • 2013-ban ismerkedett meg a mostani férjével, Jimmy-vel egy társkereső oldalon. Alyssa azt mondta a GMA-nak, hogy a képei alapján nem látszódott, hogy kerekesszékes, így Jimmy csak az első randevújukon szembesült az állapotával. Ami nem számított semmit, szinte azonnal egymásba szerettek, 2017-ben eljegyezték egymást, 2019-ben pedig összeházasodtak.

Szerettek volna gyereket is, végül Alyssa el is ment egy kivizsgálásra és a legnagyobb meglepetésére kiderült, hogy ugyan számos probléma léphet fel a terhessége során, de megvan rá az esély, hogy teherbe essen.

Alyssa azt üzeni a hasonló helyzetben lévő nőknek, hogy ha gyermekvállalást terveznek, először beszéljenek orvosukkal és járjanak utána, hogy van-e esély a teherbeesésnek.
Soha nem lehet tudni – mondta a fiatal nő, aki maga is sokáig abban a hitben élt, hogy nem lehet gyereke.

 Kép: Instagram

Még több felemelő történet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top