nlc.hu
Trend

Divatos alapdarabok nyárra

10 alapdarab, aminek ott a helye a nyári ruhatáradban

Közeleg a nyár, az új szezon pedig hozza magával divatajánlásait is. Közülük mutatunk most be tízet, olyan ruhákat és kiegészítőket, amik grantáltan nyári szettjeid alapdarabjait fogják alkotni.

1. Lenge nyári ruha

Reserved nyári ruha

Reserved nyári ruha

Csinos, nőies, mégis laza viselet, ami a legnagyobb melegben is kellemes. Ezek jellemzik a nyár kedvenc ruhatípusát, a bővülő fazonú ruhákat. Jól illik hozzájuk a puffos ujjkialakítás, és nem kell több mellé egy kényelmes papucsnál. Hófehér, fekete, vagy épp élénk színekben is pompázhat, sőt, ha szereted a letisztult stílust, jó hírem van, egyszínű változataik nagyon ütősek!

2. Oversize ing

Zara ing

Zara ing

Hasonlóan a ruhákhoz, az ingekből is a picit túlméretes, lenge fazonok a befutók. Ezek nem a tipikus, decens irodai szettek kellékei, mégis nagyon jól variálhatók: szivarnadrágokhoz, farmerekhez, sortokhoz is jól mutatnak. Nyáresti beszélgetések, picit hűvösebb napok must-have alapdarabjai.

3. Csinos papucs

R. Polánski papucs - ecipo.hu

R. Polánski papucs – ecipo.hu

Szükségtelen tűsarkúban gondolkodni, egy nőies nyári lábbeli azonban jó, ha kezünk ügyében lesz az elkövetkező hónapokban. Az egyik legkedveltebb fazon most a tömbsarkú, széles pántú papucs, amit a szivárvány minden színében megtalálunk. Ráadásul sarokmagassága is éppen jó hozzá, hogy formázza virgácsainkat, mégis, akár egész nap viseljük, ha ahhoz van kedvünk.

4. Kosártáska

Mango kosártáska

Mango kosártáska

A táskatrendek közül kiemelkednek a szalmából, raffiából, vagy más, természetes anyagból szövött táskák. Idén kimondottan népszerűek a nagyobb, kosártáska fazonok, illetve az is, ha a kézitáskát némi (mű)bőr részlet díszíti.

5. Egyrészes fürdőruha

Calzedonia fürdőruha

Calzedonia fürdőruha

Az egyrészes fürdőruhák immár ténylegesen a bikinik uralmára törtek, sőt, meg merjük kockáztatni, több fantázia szorult beléjük, mint kétrészes társaikba. Rég nem unalmas úszódresszekről van szó, veszettül szexi típusok közül válogathatunk, miközben a szabásuk és anyaguk a láthatatlan alakformálásról is gondoskodik.

6. Blézer

H&M blézer

H&M blézer

A csípős reggelek és hűvös esték megmentői lehetnek a könnyed blézerek, amiktől fokokkal csinosabb lesz az összhatás, mint egy kardigánnal, Mégis, színüknek, konkrét fazonuknak köszönhetően a merev business look hatástól sem kell tartani. Már persze, ha jól választunk. Nyárra jöhetnek a lenből, vagy egyéb, könnyed anyagból készült változatok, a picit bővebb szabású darabok, vagy azok, melyek feltűrt ujjkialakításúak. A hófehér, törtfehér, illetve bézs vonalon divatban van minden, de ha a szíved egy élénk napsárga vagy meggypiros felé húz, kövesd bátran, jó lesz az az irány is.

7. Basic trikó

COS trikó

COS trikó

A tökéletes basic trikót megtalálni nem egyszerű. Hiába egy rém egyszerű alapdarabnak tűnik, sok múlik a vállpánt szélességén, formáján, az anyag vastagságán, és persze azon, megfelelő-e a hossza. Azonban ha sikerül rátalálni a tökéletes fazonra, szuper alapdarabbá válhat, amit nyári szettek végtelen változatához viselhetsz.

8. Karakteres ékszer

Eva Remenyi choker nyaklánc

Eva Remenyi choker nyaklánc

A statement ékszerek nyáron is hódítanak, divatban lesz minden karakteres forma és fazon, legyen szó nyakláncokról, karperecekről vagy épp gyűrűkről. Halmozni őket persze nem kell, épp az a szép bennük, hogy önmagukban is mutatnak, és az egekig húzzák fel az outfit szépségét. 

9. Világos farmer

Levi's Made & Crafted® The Barrel farmer

Levi’s Made & Crafted® The Barrel farmer

A nyár kedvencei a világos farmerek, akár a loose, akár a skinny változatokat kedveled, eggyel érdemes bővítened a ruhatáradat. A fehér-törtfehér árnyalatok, illetve az egészen világos bézsek a legnépszerűbbek, nyár lévén pedig a crop fazonok tuti befutók. 

10. Rövidnadrág

Tommy Hilfiger sort

Tommy Hilfiger sort

A miniszoknyák kényelmes alternatíváinak is tekinthetjük őket, mi több, néhányuk jóval szofisztikáltabb outfitet is eredményez náluk. A sportos, pamut változatok mellett a lenvászon, bermuda hosszúságú, bő fazonok igencsak kelendőek, valamint általában a magas derekú típusok.

Nyári szépség

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top