nlc.hu
Trend

Sárga manikűrök

Körmeinken is jól mutat az év színe, a világító sárga

Te bevállalnád a világító sárgát vagy jobban tetszenek a pasztell manikűrök?

Igazán élénk árnyalatot válaszott a Pantone Intézet az év színének, a világító sárga névre keresztelt napszínt társa, az alap szürke pedig csak még inkább kiemeli. Szükség is van a vidámságra, a boldogsággal átitatott optimizmusra, ez a szín pedig ízig-vérig ezeket az üzeneteket hordozza, akkor pedig miért is ne készítenénk főszereplésével manikűrt?

Körmeinken is jól mutat az év színe, a sárga

Körmeinken is jól mutat az év színe, a sárga (Fotó: cottonbro – Pexels)

Így válassz színt és mintát sárga manikűrhöz

Ha szeretnél ízléses, nőies sárga manikűrt magadnak, érdemes néhány dolgot átgondolnod, mielőtt időpontot kérnél a körmöshöz:

  • A sárga, mint minden élénk szín, nagyon feltűnő tud lenni a körmökön, pláne, ha azok hosszúak. Ha bírod az extrém árnyalatokat, szuper, azonban ha a visszafogottabb stílus áll közel hozzád, vagy például a munkahelyeden nem értékelnék önkifejezésed eme formáját, válaszd a sárga halványabb, pasztell árnyalatait.
  • Az is jó megoldás lehet, ha csak a dekor egy része készül sárgával, a negatív tér manikűrök tökéletesek erre, de francia manikűrként is jól mutat.
  • A szín élénksége okán mérlegeld, mennyi és milyen egyéb körömdekort tetetsz körmeidre. Nincs baj a strasszokkal, de a jó ízlés határán azért jobb, ha nem ragyognak túl.
  • Nude árnyalatokkal nagyon jól mutat az élénksárga szín, modern, letisztult manikűrök készíthetők részvételükkel.
  • Persze az is elég, ha megtalálod kedvenc sárga színedet és szimplán kilakkozod vele körmeidet. Ízléses körömformával párosítva nyerő választás.

További manikűrtippjeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top