nlc.hu
Trend

Anyatejből készült eljegyzési gyűrű

Bizarr anyagból készült gyűrűvel kérték meg a kezét

Anyatejből készült gyűrűt kapott a párjától egy nő, szétszedték a kommentelők.

Ma már szinte bármiből lehet eljegyzési gyűrűt készíteni, legyen az egy régi medál vagy egy elhunyt családtag hamvai. Sőt, akár anyatejből is.

Egy nő büszkén posztolta a Facebookra, hogy a saját anyatejéből készült különleges gyűrűt kapott a párjától karácsonyra. Az ékszert azon az ujján viselte, amelyen az eljegyezési gyűrűt szokás, de az nem derült ki egyértelműen, hogy ezzel kérték-e meg a kezét.

Anyatejből készült gyűrű

Egy ilyen, a saját anyatejéből készült gyűrűt kapott a párjától (Fotó: Facebook/Mamma’s Liquid Love Breast Milk Jewelry)

A fotó azonban előkerült a gyűrűgyalázó Facebook-csoportban is, ahol nem fogták vissza magukat az embereket. Az egyik kommentelő nem érti az anyatejes gyűrűk körüli felhajtást, hiszen csak tejről van szó. Ennyi erővel krumpliból is lehetne gyűrűt készíteni, írja, mert tiszteljük és becsüljük az ételt.

Egy másik hozzászóló azt írta, hogy még ő is furcsának tartja ezt a gyűrűt, pedig a kandallón tartja az elpusztult háziállatainak a preparált koponyáit. Egy harmadik szintén morbidnak találta az ékszert, hiszen szerinte így akár a saját tejfogunkból, levágott körmünkből is készíthetnénk ékszert.

(LadBible)

Bizarr gyűrűk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top