nlc.hu
Trend

Edzős videó Britney Spears zenéjére

Britney zenéjére izzadsz a nappaliban, és közben úgy érzed, életed bulijában nyomod – Mutatunk egy edzős videót, ami ki kell próbálnod!

Ennél a Britney Spears-slágerekre készült edzős videónál nincs most jobb. Mindössze 17 perc, a hátadon fog csorogni a verejték, és imádni fogod.

A címben idézett, szofisztikáltan kifejező mondat barátnőm száját hagyta el, mikor lelkesen mesélt róla, milyen szuper otthoni edzős videót talált a neten. Én, mint aki az otthoni testmozgást jobbára csak passzívan szemlélő egyén, finoman szólva is szkeptikusan álltam a dologhoz, de gondoltam, egye kutya, adok neki egy esélyt. Aztán megnyomtam a lejátszás gombot, és olyan táncos edzést nyomtam le, aminek a végén csak arra tudtam gondolni, „Ezt nem akarom abbahagyni!”

Ha emlékeidben Britney Spears slágerei úgy élnek, mint ifjú korod bulizenéi, kétségtelenül elárul valamicskét a korodról, de kit érdekel, ha a mindössze 17 perces Intense Full Body Workout névre keresztelt videót letáncolva úgy érzed, endorfin- és adrenalinszinted kart karba öltve hasítanak a végtelenbe. A parádés YouTube-videó a growwithjo felhasználónéven futó, amerikai lánynak köszönhető, akiből csak úgy árad az életvidámság, de nem a sziruposan negédes stílusban, hanem egy igazán motiváló, felpörgető módon. 

Ne hagyd ki: Edzés videó Britney Spears legnagyobb slágereire

Ne hagyd ki: Edzés videó Britney Spears legnagyobb slágereire (Fotó: YouTube/growwithjo)

Edzései közt nem ez az egyetlen, ami táncos elemekkel tűzdelt, ringó csípőt igénylő latinos hangulat helyett azonban egy fullos dance party-t kapunk, ahol olyan Britney Spears-slágerekre izzadhatjuk rommá magunkat, mint a Womanizer vagy a Baby One More Time. Az edzés nem csupán egy laza ugribugri ismert dalokra, tetőtől talpig átmozgat, és olyan jól teszi, hogy rögtön kedved támad még egy videó elindításához, pedig érzed, ebből másnap izomláz lesz. 

Azok számára pedig, akik hozzám hasonlóan képtelenek kettőnél több részből álló mozgássort megjegyezni, örömmel tudatom, a videót úgy szerkesztette meg, hogy már előre tudjuk, milyen mozdulatsor következik, és azt is, mikor, és mennyi ideig tart.

Mozdulj meg, te is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top