nlc.hu
Trend

Plus-size modell lett a világ legszexibb nője

Plus-size modell lett a világ legszexibb nője 2023-ban

Olyan neveket előzött meg, mint Margot Robbie, Ana de Armas, Lily-Rose Depp, Cara Delevingne és Doja Cat.
Ashley Graham

A Maxim magazin minden évben készít egy 100-as listát a világ legszexibb nőiről, az idén a dobogó tetejére az egyik leghíresebb plus-size modell, Ashley Graham került.

A sztár megelőzte többek között Margot Robbie-t és a Marylin Monroe szerepét alakító Ana de Armas színésznőt is. A plus size modell 12 éves kora óta dolgozik a divatiparban és csak az Instagram-oldalán több mint 20 millió követővel büszkélkedhet. Elkötelezett élharcosa a testpozitív mozgalomnak, legutóbb például azt mutatta meg kendőzetlenül, hogy hogyan néz ki a hasa három szülés után.

„Az emberek alakja és mérete, neme, etnikai hovatartozása és kora a lényük része; ez nem kell, hogy negatív vagy pozitív legyen” – magyarázta a magazinnak adott interjújában.

„Ez olyasvalami kellene, hogy legyen, amit könnyen elfogadunk, és nem kellene állandóan beszélgetéseket folytatnunk róla. A testünk mindig változik, és mindig fejlődik. A saját testemet mindig is eszközként használtam arra, hogy tudjak beszélni ezekről az érzésekről” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top