nlc.hu
Trend

Betty 105. születésnapjára üdvözlőlapokat várnak az idős otthon dolgozói

Elárulta a hosszú élet titkát a 105 éves Betty

Betty 105 éves lesz, és ezt a napot az otthon lakói is nagyon várják.

105 éves lesz augusztus 4-én Betty Regnard, a Westhaven Gondozóotthon lakója, aki a vörösbort is említi, amikor a hosszú élet titkáról kérdezték, de hozzátette, hogy a születésnapján leginkább egy tortára vágyik. A nagy nap előtt Betty gondozói arra buzdították az embereket, hogy küldjenek születésnapi kártyákat az idős asszonynak, ezzel is különlegesé téve a napját.

születésnap, lufi

Fotó: Getty Images

Nichola Forster, aki Betty születésnapjáért felel, elmondta, hogy ilyen életkort még soha nem ünnepelt az idősekkel való munkája során.

A 72 éves Claude Regnard, Betty egyetlen fia elmondta, hogy édesanyja 27 évesen érkezett Nagy-Britanniába Franciaországból, körülbelül a Japán feletti győzelem napján (VJ Day) 1945-ben. Annak ellenére, hogy Bettynek nem volt varrásban való jártassága, sikerült munkát találnia varrónőként, és sok éven át ezzel foglalkozott.

Nichola arra ösztönzi azokat, akik szeretnének születésnapi kártyát küldeni, hogy a következő címre küldjék a jókívánságokat: 10 Lighthouse Road, Hoylake, CH47 2EB.

Lorene Summey-nek is az volt a  105. szülinapi vágya, hogy szeretett volna 105 születésnapi lapot kapni, és ez meg is valósult: szép számmal érkeztek hozzá a várva várt borítékok.

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top