TV-sztárok

Ő a Megasztár 5. zsűritagja

Továbböröklődött Friderikusznak az előző évadban alkalmazott, jól bevált technikája. Ezúttal Falusi Mariannt segíti a háttérből titkos üzeneteivel a tehetségkutató show-ba becsempészett pa-dö-dős kolléganője, Lang Györgyi – írja a Bors.

Ő a Megasztár 5. zsűritagjaAz előző Megasztárban a zsűriben ülő Friderikusz Sándort segítette a háttérből titkos SMS-eivel Bochkor Gábor. Az egykori showman figyelembe vette a rádiós véleményét is, s így hozta meg döntéseit. A Megasztár hatodik évadjára – amely már egy hatalmas bakit is elkönyvelhet – ugyan alaposan megváltozott a zsűri összetétele, ám a műsorba újonnan bekerült ítész, Falusi Mariann úgy döntött, továbbviszi Friderikusz hagyományát, azaz számít Lang Györgyi véleményére. „Remélem, Györgyiben lesz annyi kritikai szellem, hogy majd küld nekem SMS-eket. A döntéseimet egyedül hozom, Györgyi ezekkel a humoros üzenetekkel engem szórakoztat majd. A döntéshozatal után pedig, ha olyan lesz az SMS, szívesen megosztom majd a nézőkkel is” – mondta az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top