nlc.hu
TV-sztárok
Demcsák Zsuzsa nehezen viseli Tvrtko távozását

Demcsák Zsuzsa nehezen viseli Tvrtko távozását

Amellett, hogy kollégák, jó barátságot is ápol Vujity Tvrtko és Demcsák Zsuzsa, aki nehezen viseli, hogy barátja távozik a csatornától.

Tizenhét év után, vasárnap végleg lekerült a TV2 képernyőjéről a Napló című műsor, két napra rá pedig a csatorna egyik alappillérjének számító Vujity Tvrtko és a TV2 közös közleményben jelentette be, hogy akárcsak kedvenc műsora, ő maga is távozik a csatornától 17 év munkaviszony után. “A csatorna első szerződtetett riportereként 17 évet és két hónapot dolgoztam a TV2-ben. Ez alatt a maratoni idő alatt elképesztően sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam. Köszönöm minden munkatársamnak, a csatorna korábbi és jelenlegi vezetőinek azt a támogatást, amit eddig kaptam tőlük. Hálával tartozom a Napló hűséges nézőinek a szeretetért, köszönöm mindenkinek, aki segítette munkámat” – állt a kedd délután kiadott nyilatkozatban. 

Tvrtko távozása az azóta érkezett hozzászólások alapján nemcsak a nézőket, de kollégáit is megviseli, köztük Demcsák Zsuzsát, akinek a magánéletben is szoros a viszonya a tévéssel.

A Tvrtkoról készült képgalériánkat itt végiglapozhatod:

Megnézem
Összes kép (1)

A Hal a tortán háziasszonyaként Völgyi Zsuzsi nem akármilyen meglepetéssel várta vendégeit. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top