nlc.hu
TV-sztárok
Gregor Bernadett milliós pert nyert az RTL Klub ellen

Gregor Bernadett milliós pert nyert az RTL Klub ellen

Öt és fél év pereskedés után végre lezárult Gregor Bernadett és Fábry Sándor, illetve az RTL Klub ügye. A színésznő megnyerte a pert, milliókat kap.

Fábry Sándor 2011. januári műsorában komoly sértés érte Gregor Bernadettet. Egy paródiában dominaként ábrázolták. Bár a jelenetet a Bagi-Nacsa páros készítette, ők a színésznő felháborodását látva azonnal bocsánatot kértek, ezért őket nem perelte be. Fábry Sándor és a paródiának a képernyőjén helyt adó RTL Klub azonban alaposan megfizet a jelenetért, ami 2 millió forintba és az ahhoz adódó kamatokba kerül nekik, ugyanis Gregor Bernadett öt és fél év pereskedés után másodfokon is pert nyert. 

Nem mondom, hogy elégtételt nyertem, hiszen ezt a dolgot nem lehet nem megtörténtté tenni, de megmondom őszintén, nagyon megkönnyebbültem – mondta el a Blikknek a színésznő az Esti Frizbi Hajdú Péterrel felvétele után, ahol először számolt be arról, hogy hosszan húzódó pere lezárult, a bíróság pedig neki adott igazat. Az interjút vasárnap láthatja a közönség.

Gregor Bernadett milliós pert nyert az RTL Klub ellen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top