nlc.hu
TV-sztárok

Gáspár Bea főzőműsort indít

Gáspár Bea egy bűvésszel szerepel az új főzőműsorban, ki is akadt az első forgatási napon

Gáspár Bea ki nem állhatja, ha rajta kívül más is van a konyhában.

Gáspár Beáról régóta tudjuk, hogy imád főzni, ezt már a Győzike show-ban, az Édes Életben és a most a Life TV-n futó Van életünk! című műsorban is bizonyította. Ha ez nem lenne elég, négy évvel ezelőtt megnyerte A Konyhafőnök VIP első szériáját, azóta pedig már két szakácskönyve is megjelent. A háziasszonyról most az is kiderült, hogy mi idegesíti fel legjobban a konyhában.

„Nagyon nem szeretem, ha más is van a konyhában, ahol épp főzök. Tudom, szokatlan, de én nem szeretem, ha van segítségem, szeretem egymagam megoldani a konyhai feladatokat. Én inkább abba szakadok bele, ha az embereket kontrollálnom kell. Biztos, hogy másnak épp ez lenne a segítség, engem viszont csak hátráltat” – árulta el Gáspár Bea, aki az Ízvarázsló forgatásán pont ezzel a nehézséggel küzdött meg.

Gáspár Bea új főzőműsora

Gáspár Bea új főzőműsora, az Ízvarázsló (Fotó: Ízvarázsló)

„A műsor tematikája szerint van egy bűvész, aki nemcsak a műsorvezetői feladatokat látja el, hanem bizony bűvészkedik is. Engem ez teljesen kizökkentett a feladatomból, főleg, amikor az volt a trükkje, hogy összetörte a telefonomat egy húsklopfolóval. Tudtam, hogy ez csak egy mutatvány, egy illúzió, és valójában egyben van a telefonom, de teljesen kiakadtam a helyzettől. Azért persze igyekeztem együttműködő lenni a konyhában, mert egy jó hangulatú forgatás volt” – mesélte Bea, aki az Ébredj velünk! című műsorban is mesélt a műsorról. 

Többek között arról is beszélt, hogy bár a hagyományos, magyar konyha áll hozzá a legközelebb, mégis próbálkozott mással – ezek a próbálkozások viszont rendre kudarcba fulladtak. „A családban senki nem preferálta ezeket a dolgokat, hiszen mindennek egy kicsit más íze van, más állagú, ha tisztán egészséges alapanyagokból készül” – árulta el a diétázó Gáspár Bea

Az első részt már meg is nézheted:

Olvass még a Gáspár családról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top