nlc.hu
TV-sztárok

Holly Valance családja és gyermekei

Kétgyermekes milliárdosfeleségként él a kétezres évek elejének egyslágeres popsztárja, Holly Valance

Bár Holly Valance egyslágeres előadó maradt és a filmipar élvonalába sem sikerült betörnie, azért így is irigylésre méltó életet él...

Az akkor 19 éves Holly Valance nevét 2002-ben ismerte meg a világ, amikor Kiss Kiss címmel feldolgozta Tarkan két évvel korábbi Şımarık című slágerét. Hazájában, Ausztráliában ekkor már sztár volt, hiszen 1999-től szerepelt az ország legnépszerűbb tévés szappanoperájában, a Neighboursben. 2002-ben elhagyta a sorozatot és Nagy-Britanniába költözött, hogy a zenei karrierjére koncentrálhasson. Még ebben az évben kiadta első lemezét Footprints címmel, melyről két további kislemez is megjelent. Ezek ugyan még tisztességgel helytálltak a slágerlistákon, ám a Kiss Kiss sikerét meg sem közelítették.

Az énekesnőt időközben beperelte a volt menedzsere, a jogi hercehurca pedig sok millió dollárjába került, így végül azt a házat is el kellett adnia, melyet az édesanyjának vásárolt. Második lemeze, a 2003-as State of Mind aztán minden szempontból alulmúlta a hozzá fűzött várakozásokat, végül pedig a lemezkiadója is kipenderítette Valance-t, aki ekkor úgy döntött, búcsút int a zeneiparnak. „Addig csinálok valamit, ameddig szórakoztat. A zene nem volt többé szórakoztató a számomra” – mondta utóbb erről.

 

Ezt követően az Egyesült Államokba tette át székhelyét és a filmiparban próbált szerencsét. „Arra gondoltam, hogy meg kell ismertetnem magam. Úgy döntöttem, hogy elfogadok minden meghívást a rendezvényekre, vacsorákra és bálokra, belevetettem magam a sűrűjébe.” Próbálkozásait ugyan nem koronázta átütő siker, de kapott néhány szerepet, főképp tévés produkciókban: látható volt többek között a New York-i helyszínelők és A szökés néhány epizódjában is.

Holly Valance

Holly Valance 2002-ben és 2019-ben (Fotók: Getty Images)

2009-ben megismerkedett Nick Candy brit milliárdossal, akivel néhány hónappal később visszaköltözött Londonba. „Megszoktam, hogy sok híres emberrel találkozom, de nem voltam hozzászokva a szuperjachtokhoz és a magánrepülőgépekhez” – mesélte erről. 

2011-ben szerepelt a Szombat esti láz/Dancing with the Stars brit verziójában, ahol negyedik helyezést ért el. A műsorfolyam után Candy a Maldív-szigeteken megkérte a kezét, ő pedig igent mondott. 2012-ben Beverly Hillsben házasodtak össze. A következő évben megszületett az első lányuk, Luka, majd 2017-ben egy újabb kislánnyal bővül a család, aki a Nova nevet kapta.

Holly Valance és férje, Nick Candy

Holly Valance és férje, Nick Candy (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Valance ma Londonban éli a milliárdosfeleségek életét. Néha vállal ugyan tévés vagy filmes munkákat, legfőképpen azonban a családjának és a jótékonysági munkának szenteli az idejét. Férjével együtt jó barátságban vannak az uralkodóház tagjaival, részt vettek többek között Eugénia hercegnő esküvőjén is.

Mi lett velük?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top