Utazás

Két hétre lezárják a Keleti pályaudvart

A MÁV tájékoztatása szerint május 13-tól 26-ig, két hétre ideiglenesen lezárják a budapesti Keleti pályaudvart.

Májusban nem lesz egyszerű a közlekedés a Keleti pályaudvarnál: a lezárás idején valamennyi, a Keleti pályaudvart érintő elővárosi és távolsági vonat menetrendjében lesznek változások, a vonatokat a Keletiből más állomásokra irányítják át.

keleti palyaudvar

Fotó: Ralf Roletschek – Fahrradtechnik und Fotografie/Ralf Roletschek, GFDL
1.2/Wikimedia Commons | Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License, Version 1.2 only as published by the Free Software Foundation[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"]; with no Invariant Sections, no Front-Cover Texts, and no Back-Cover Texts. A copy of the license is included in the section entitled GNU Free Documentation License.

A MÁV közleménye szerint a lezárás ideje alatt a vasúti pályán, felsővezeték-hálózaton, biztosítóberendezéseken, peronokon, utasforgalmi területeken és üzemi épületeken végeznek karbantartásokat. Ezáltal csökken majd a sebességkorlátozások mértéke és a műszaki üzemzavarok lehetősége, illetve biztosítható a műszaki berendezések és eszközök megfelelő üzemkészsége is.

Kiemelt kép: Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License, Version 1.2 only as published by the Free Software Foundation; with no Invariant Sections, no Front-Cover Texts, and no Back-Cover Texts. A copy of the license is included in the section entitled GNU Free Documentation License.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top