Utazás

Úgy berúgtak a skót fiatalok, hogy Berlinben találták magukat

A rég nem látott barátok csak pár sörre ültek be, ez lett belőle.

Három skót fiatal öt éve nem látta egymást, ezért egy hétfői napon az egyik edinburgh-i kocsmában találkoztak, hogy pár sör mellett megbeszéljék, kivel mi történt az elmúlt időszakban.

A sörözésből aztán komolyabb buli lett, a 22-23 éves fiatalok éjszakai klubokba mentek, majd egy kaszinóban 200 fontot, nagyjából 72 ezer forintot nyertek ruletten. A nyereménnyel a zsebükben kedd reggel kitalálták, hogy elutaznak Berlinbe, mert még egyikük sem volt Németországban.

Arra már nem emlékeznek tisztán, hogyan jutottak át a biztonsági ellenőrzésen, de elértek Berlinbe, és egy éjszakára szállást is foglaltak. Csak egy napig maradhattak, mert egyiküknek csütörtökön dolgoznia kellett. Rövid kiruccanásuk alatt megnézték a város nevezetességeit, és persze az esti bulit sem hagyták ki.

Azt mondták, a hazaútjuk kemény volt, de micsoda sztorival lettek gazdagabbak. Otthon a családjuk és a barátaik nagy viccesnek találták a kalandot. Akik pedig azon az estén korábban leléptek az edinburgh-i kocsmából, azóta is bánják, miből maradtak ki.

(LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top