nlc.hu
Utazás

17 nap után találták meg a 69 éves férfit az erdőben

Életben találtak rá a 69 éves férfire, aki 17 napra eltűnt az oregoni vadonban

A legrosszabbtól tartottak a mentőcsapatok, de 17 nap után rátaláltak az erdőben az eltűnt oregoni férfire.
Helikopterrel mentették ki az eltűnt férfit az erdőből

Az oregoni Harry Burleigh eltűnését május 7-én jelentette a felesége, mert aggódott, hogy a 69 éves férfi nem tért haza a kempingezésből előző nap.

Nagy erőkkel indultak az idős férfi keresésére a Toketee vízesés környékén, és másnap meg is találták a kocsiját. A kutatócsapat azt feltételezte, hogy a férfi az egyik tóhoz ment horgászni, mielőtt eltűnt volna.

Bár a keresésbe 40 önkéntes is bekapcsolódott, Harryt nem találták meg. Egy héttel később is csak egy horgászdobozra és egy rögtönzött menedékre bukkantak, amelyekről azt gondolták, hogy a férfi használta.

Eltelt egy újabb hét, amikor a kutató-mentők egy újabb menedéket találtak. Kiabáltak a férfinek, hátha a környéken van, és ezúttal szerencséjük volt: Harry válaszolt nekik.

A 69 éves férfi sétált és kisebb fájdalmakra panaszkodott, de stabil állapotban találtak rá. Végül egy helikopterrel mentették ki a vadonból, és kórházba szállították megfigyelésre.

(Kiemelt kép: Douglas Co. Sheriff’s Office)

(Unilad)

Nagy túlélők:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top