nlc.hu
Utazás

Buboréksátrak Noszvajon

Modern buboréksátorokban élvezhetjük a természet közelségét Noszvajon

Nemcsak a természet szerelmeseinek.

Egerhez közel, egészen pontosan Noszvajon június 26-án megnyitotték a buborék lakosztályokat, amiket a Nomád Hotel & Glamping valósított meg. A gyönyörű környezetben fekvő buboréksátrak minden földi jóval fel vannak szerelve, többek között nappalival, saját fürdőszobával és kényelmes hálószobával is.

A sátorszerkezet nagy része átlátszó, így a lakók úgy érezhetik magukat, mintha az erdő közepén lennének.

Balogh Bari, a Nomád háziasszonya a Sokszínű vidéknek elmondta, hogy igyekeztek úgy tájolni a lakórészeket, hogy a kilátás zavartalan legyen, viszont a belátás ne legyen olyan egyszerű.

Buboréksátor Egerben

(Fotó: Nomád Hotel & Glamping/Facebook)

A buborékokat túlnyomással tartják feszesen, egy légbefúvó folyamatosan keringeti a külső levegőt. A beszámolók szerint ez a mechanizmus szinte hang nélküli, egyáltalán nem zavaró. Ugyanez a berendezés biztosítja a lakosztályok hőháztartását, a buborékok télen és nyáron is használhatók.

A buborékokat csak 18 év fölöttiek bérelhetik ki, hivatalosan csak két főre vannak hitelesítve és sem gyerekeket, sem háziállatokat nem lehet vinni.

Sátrazásból is jók vagyunk az nlc-n:

(Nyitókép: Nomád Hotel & Glamping/Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top