nlc.hu
Utazás

Karjában viszi futni beteg kutyáját - videó

Megható videó: karjában viszi futni beteg kutyáját

Canelo gazdija nem hagyta, hogy a betegsége miatt az eb kimaradjon a közös sétákból.

Canelónak, a pitbullnak csontritkulás miatt nehezére esik a mozgás, ami szívfájdító, hiszen mielőtt romlott volna az állapota, imádott gazdájának három másik kutyájával rohangálni a szabadban. Hogy ne maradjon ki azért ő sem a közös kalandokból, gazdája kitalált egy köztes megoldást: karjába veszi kedvencét, és így mennek sétálni, futkorászni a család többi kutyájával.

Canelo tulajdonosának lánya nemrég feltöltött a TikTokra egy videót, amin látszik, hogy a beteg ebet nem könnyű cipelni, de a gazdi mosolyogva vállalja a fáradtságot, ami ezzel jár. A felvétel pedig nagyok sokak szívét megérintette, rengeteg hozzászólás és lájk érkezett. 

Azóta pedig egy újabb videó is felkerült, amin az látható, hogy a család egy újabb módszert eszelt ki arra, hogyan lehet Canelót elvinni sétálni: beleültették egy babakocsiba, és szemmel láthatóan ez a megoldás is elnyerte a tetszését. 

(via Oddity Central)

pitbull

Fotó: Pexels/Jennie Orhf

Kapcsolódó cikkek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top