nlc.hu
Utazás

Mika, az autóbolond cirmos

Autóbolond cirmos: megcsörren a kocsikulcs, Mika már rohan az ajtóhoz – fotó

Tahira Sarwar kedvence igencsak különleges.

Sok macskatulajdonos ismeri, mennyire küzdelmes valahogyan belevarázsolni a macskát a hordozóba, majd az autóba, ahol utána keservesen nyávog, mert egyáltalán nem fűlik a foga az utazáshoz. Mika nem ilyen, a kétéves cirmos imád kocsikázni, kiköveteli, hogy gazdája vigye magával, és hogy kidughassa a fejét az ablakon. „Meghallja, amikor magunkhoz vesszük a slusszkulcsot, és jön a nyomunkban… Ha valahová nélküle megyünk, rohan az úton az autó után” – mesélte Mika gazdája, Tahira Sarwar.

Tahira Sarwar és macskája, Mika

Tahira Sarwar és macskája, Mika (Fotó: Profimedia)

Mika autószeretete egyfajta helyi hírességgé lett Észak-Londonban, ahol a környékbeliek gyakran kukucskálnak ki az ablakon, hogy megnézzék az autóbolond cicát, akinek nemcsak egy kedvenc helye van, hanem több is, van, hogy a műszerfalon üldögél, sőt, néha a motorháztetőn vagy kocsi tetején utazik, utóbbit természetesen csak akkor, ha gazdái nagyon lassan hajtanak.

Mika abból sem csinál problémát, ha családja éppen nem készül sehova, ha meghallja, hogy valahol a szomszédban kinyílik egy autó ajtaja, azonnal beugrik, hogy kocsikázhasson egy kicsit. 

(via Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top