nlc.hu
Utazás

Liu Shaolin Sándor reagált a történtekre

Liu Shaolin Sándor Instagramon reagált a történtekre: ,,A nap, amikor majdnem olimpiai bajnok lettem”

Csalódott volt, de sportszerűen írt a történtekről.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, Liu Shaolin Sándor elsőként ért be a célba a rövidpályás gyorskorcsolyázók férfi 1000 méteres számában, ám hosszas videózás után kizárták, egyúttal az első helytől is megfosztották. Az edzőjük a verseny után azt nyilatkozta, óvást nyújtanak be: elmondta, tudja, hogy nem sok esélyük van, de a kínaiaknak ,,érezniük kell a törődést”. Az óvást később elutasították.

Liu Shaolin Sándor elképesztően csalódott volt, Instagram-oldalán reagált a történtekre:

,,A nap, amikor majdnem olimpiai bajnok lettem. Edzettem mentálisan és fizikálisan is az elmúlt négy évben, sőt, mióta elkezdtem korcsolyázni 2005-ben. Nagyon sajnálom, amiért nem tudtam azt az eredményt nyújtani, amit sokan szerettetek volna. Nehéz nap volt és én mindent beleadtam, amit csak tudtam, most sem tennék másképp. A rövidpályás kori egy gyönyörű sport, nagyon szeretem. Gratulálok barátomnak, Ren Ziwei-nek. Keményebben és okosabban fogok edzeni(…)” – írta közösségi oldalán Sanyi.

liu shaolin sándor

Liu Shaolin Sándor (Fotó: Gettyimages)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top