nlc.hu
Utazás

Ez a 28 éves egyedülálló anya 22 országba utazott el a kisfiával

„Ha én meg tudom csinálni, akkor bárki más is” – 22 országba utazott el kisfiával egy 28 éves egyedülálló anya

Egyedülálló anyaként, kisfiával közösen utazgatnak a világban.
Utazási trendek 2022

Amikor  Chelsea Ruby 20 évesen rájött, hogy terhes, hatalmas sokként érte a hír, és az sem segített sokat, hogy a családtagjai azzal ijesztgették, hogy egyedülálló anyaként tönkreteszi az életét, és soha nem lesz képes olyan dolgokat csinálni, amiket szeretne, Chelsea úgy döntött, bebizonyítja, hogy tévednek. 

Korábban minden álma az volt, hogy világot járjon, és úgy határozott, hogy a gyermekvállalása nem jelenthet ebben akadályt. 2015-ben, amikor Reginald még csak kétéves volt, az édesanyja lefoglalta egy  repülőjegyét Thaiföldre. Azóta összesen 22 országban jártak együtt a kisfiával, aki szintén nagyon élvezi a közös kalandozásokat.

És hogy miből utazik anya és lánya?

Hogy a költségeket alacsonyan tartsák, a kalandorok hétfőtől péntekig olcsó szállásokon laktak, majd hétvégén “királyként és királynőként éltek”.

„Nagyon keményen megdolgoztam azért, hogy megengedhessem magamnak, és szeretném, ha az emberek rájönnének, hogy ha én meg tudom csinálni, akkor bárki más is képes rá.’ – mondta Chelsea.

Hét hétig voltunk Thaiföldön, és a repülőjegyekkel, a szállással és a költőpénzzel együtt összesen csak 1500 fontomba került. Ha akarod, meg kell dolgoznod érte, ideiglenes áldozatokat kell hoznod, de az emlékeket meg kell szerezned” – magyarázta a fiatal nő, majd hozzátette: „Rájöttem, hogy a kisebb, kevésbé drága dolgok a legértékesebbek, és a fiammal való utazás segített abban, hogy megtaláljam önmagam. Nagyon remélem, hogy Reginald továbbra is utazni fog

„Meglátogattuk a Fülöp-szigeteket, Kambodzsát, Thaiföldet, Miamit, Floridát, majd hét hetet töltöttünk Európában, és végigautóztuk Dél-Európa egész partvidékét – Spanyolországtól Olaszországig, gyönyörű volt” – mesélte a Metro-nak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top