nlc.hu
Utazás

Cserbenhagyta a kamionos az elsodort biciklist

Kamion sodorta el a bicikliző Mariannt, mindkét keze szilánkosra tört – most keresi, aki cserbenhagyta

A neszmélyi polgármester már régóta tartott egy ilyen balesettől a 10-es főúton.
kéztörés

Mariann a neszmélyi 10-es főút falusi szakaszán biciklizett március 16-án, amikor egy kamion olyan közel húzott el mellette, hogy elsodorta. A nyugdíjas virágkötőként dolgozó, 57 éves asszony elesett, mindkét keze szilánkosra tört – számolt be az RTL Híradó. Nemsokára leveszik a gipszeit, akkor derül ki, hogy tudja-e még mozgatni az ujjait. A közösségi oldalán kért segítséget, mert azt szeretné, ha a gázolója a szemébe nézne és legalább bocsánatot kérne tőle.

Hallottam, hogy jön egy nagy valami, és csak annyit láttam, hogy szürke színe volt, és aztán sodort, sodort, nekem ért, és kiabáltam, hogy nem  bírom, nem bírom. (…) A bicikli kiesett alólam, amikor a végéhez értem a szerelvénynek. Nagy volt a szerelvény, mert én hangyának éreztem magam. (….) Nem került ki. Azt tapasztaltam, hogy szinte súrlódik mellett, még a pulóverem is kihasadt. Szerintem ez mentette meg az életemet” – emlékezett vissza Mariann, aki a gázolás után bekúszott az árok szélére és onnan integetve kért segítséget.

Mariann-nak sokáig senki sem segített a gázolás után, nagyjából csak a 20. autó állt meg neki. Egy ismerőse ült benne, ő hívott mentőt.

Janovics István, Neszmély polgármestere már régóta tartott egy ilyen balesettől. Mint az RTL Híradóban elmondta, évek óta küzdenek a megnövekedett kamionforgalommal: “Jeleztük, próbálunk forgalomtechnikai elemeket beépíteni“.

Kiemelt fotó forrása: RTL / RTL Híradó – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top