nlc.hu
Utazás

Lakkozta a körmét a repülőn, kiakadtak az utasok

Magára haragította a repülő utasait a szépítkező nő

A nő nem foglalkozott azzal, hogy az egész fedélzetet belengte az erős szag, nyugodtan lakkozta a körmét.
Egy nő néz ki a repülő ablakán

A repülőkön gyakori, hogy egyesek oda nem illő dolgokat csinálnak, például mindenfelé dugdossák a lábukat vagy a hajukkal dühítik fel az mögöttük ülőket. Most egy nő azzal haragította magára az utasokat, hogy nekiállt körmöt festeni a gépen.

Az esetről az X-en jelent meg egy fotós bejegyzés, a szerző pedig azt írta, hogy nem oké körömlakkozni a fedélzeten, idegenek százai között, akik a keringtetett levegőt lélegzik be, néhányan pedig közülük érzékenyek lehetnek a lakkban található vegyi anyagokra. 

Bár ilyen esetekben általában lehet kérni a személyzet közbenjárását, állítólag a turbulencia miatt a légiutas-kísérőknek ülve kellett maradniuk, így nem tudtak segíteni az ügyben.

A kommentelők nagy része egyébként egyetértett a felháborodott utassal. Többen azzal érveltek, hogy a körömlakk mérgező vegyi anyagokat tartalmaz, gyúlékony, a szaga pedig annyira erős, hogy ekkora tömegben tilos körmöt festeni. 

(Daily Star)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top