nlc.hu
Utazás

Lekéste a Kínába tartó repülőgépet Kajdi Csaba

Kajdi Csaba kínai útja kis híján kudarcba fulladt

A modellügynökség vezetője egy modellversenyre igyekezett, ám útlevél nélkül vágott neki a nagy utazásnak.

Kajdi Csaba kendőzetlen őszinteséggel fejti ki a véleményét bárkiről és bármiről. Követői azonban nem csak ezért vannak oda Cyláért. Rengetegszer oszt meg vicces történeteket a magánéletéből, például, amikor egy autós meg akarta verni vagy akárhányszor külföldön jár, egy minitudósítást tart közösségi oldalain.

Kajdi Csaba

Fotó: TV2

Ezúttal a Sláger Reggelben idézte fel egy utazását, ami majdnem tragédiába fulladt. Szinte már az egész világot beutazta a modellügynökség vezetője, aki munkájából adódóan számtalan országban megfordult, hogy újabb és újabb modellek útját egyengesse a nagyvilágban. Egy ilyen alkalommal épp Kínába vitte volna az útja, hogy részt vegyen egy nagy modellversenyen. Azonban épphogy odaért az eseményre.

„Hszianba mentem, Kínába, egy nagy, nemzetközi modellversenyre. Megérkeztem a reptérre, ott álltak a stewardessek, köszöntek, én odaadtam a személyimet, majd megkérdezték, hogy ’Útlevél?’. Hát mondom, EU, mire rávágták, hogy Kína nem” – idézte fel az esetet RádiósCyla, akinek csak akkor esett le, hogy a világ másik végébe készül utazni.

Tényleg, uh, Kínába megyek, forródrót, Marika, menj az az útlevelemért kérlek. Persze lekéstem a gépet, új jegyet kellett venni 

– mondta Kajdi, akinek eleve nem volt hosszúra tervezve az útja. Így azonban fárasztó rohanás lett az egészből. „A kínai utam öt nap lett volna, abból egy nap utazás. Így, hogy egy napot csúsztam, megnéztem a modellversenyt, tapsoltam a nyertesnek és már újra a repülőn ültem. Alig hittem el” – nevetett saját bakiján a Sláger Reggel műsorvezetőivel, Pordán Petrával és Somogyi Zoltánnal.

A teljes beszélgetés ITT visszahallgatható. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top