a hétköznapok kapaszkodói

Sándor András kommunikációs szakember ismert és elismert emberekkel beszélget az ő valódi meséjükről, amiket az élet írt. Célja, hogy az életutak és megélt tapasztalatok tükrében egyfajta kapaszkodót adjon a hallgatónak / olvasónak a hétköznapokhoz.

„Nem igaz, hogy az idő begyógyítja a sebeket, mert egyre jobban hiányzik a feleségem”

Kapaszkodókra a legendás tévésnek is nagy szüksége volt az elmúlt évtizedekben, mert a sors folyamatosan próbatételek elé állította. Azt mondja, mára a lányán kívül minden szerettét elveszítette, és nem igaz, hogy az idő begyógyítja a sebeket, mert felesége halálát ma talán még nehezebben viseli, mint anno. Az ország „Rózsagyurija” a tőle megszokott őszinteséggel ezúttal olyan témákról is hajlandó volt beszélni Sándor András kommunikációs szakember mikrofonja előtt, amelyekről csak ritkán vagy egyáltalán nem szokott. Íme az nlc újabb lélekemelő podcast-beszélgetése „A hétköznapok kapaszkodói” című sorozatban.
14 éves koromig gyermekpszichológushoz jártam, miután édesanyám ott hagyott bennünket

„14 éves koromig gyermekpszichológushoz jártam, miután édesanyám otthagyott bennünket”

Mindig mindenből viccet csinál Harsányi Levente. Annak idején pincérfiúból is azért szemelték ki őt televíziósnak, mert rendkívüli humorával a figyelmet rendre kivívta magának. Ám az ő élete sem volt fenékig tejfel, hiszen szülei válását gyerekként rendkívül megszenvedte. Az NLC új, „A hétköznapok kapaszkodói” címen futó podcast sorozatában Harsányi Levente kinyitotta a lelkét az őt faggató Sándor András kommunikációs szakembernek. Régi ismeretségükre való tekintettel olyan témákról is mesélt, amikről eddig nem szólalt meg a nyilvánosság előtt. Azt mondja, a lelkiállapota most nem a legjobb, mert ez a pálya, amit évtizedek óta új hivatásának tart minden, csak nem kiszámítható és biztonságos. Egy arc a képernyőről, egy hang a rádióból – a podcastban kicsit másképp.
Deniz: Rettegtem attól, hogy végleg lebénulok

Deniz megjárta a poklot: „Rettegtem attól, hogy végleg lebénulok”

Pokoli időszakon van túl a kétszeres Fonogram-díjas magyar rapper, énekes és dalszövegíró. Nem volt elég a pandémia okozta kényszerszünet és az abból fakadó koncert- és bevételkiesés, a járvány kellős közepén egyéb démonaival is szembe kellett néznie: műtő, altatás, magatehetetlenség és a teljes elszigeteltség a látogatóktól tiltott kórházi szobában. Az interjút ezúttal is a podcast házigazdája, Sándor András kommunikációs szakember készítette.
Korda György 100 évig fog élni

„Az orvosom szerint 100 évig fogok élni” – mondja Korda György, sőt első plasztikai műtétjéről is beszámol

Rajta végezték el Magyarország első plasztikai műtétjét, de a mai eszével már nem műttetné meg az orrát. A hajbeültetéssel azonban nagyon meg van elégedve. Naponta másfél órát teker a szobabiciklin, és nem érzi tehernek az edzést. Ugyan mostanában egyre többet gondol az elmúlásra, orvosa szerint azonban 100 évre van kalibrálva. Az NLC új, „A hétköznapok kapaszkodói” címen futó podcastsorozatában Sándor András kommunikációs szakembernek Korda György kinyitotta a lelkét.

Luxusfeleség álarc nélkül: Mi adott kapaszkodót Yvonne Dedericknek a tragédiák idején?

Akik csak abból a bizonyos „luxusfeleséges” műsorból ismerik, a jelző miatt többnyire gúnyos mosollyal illetik, pedig Yvonne Dederick hosszú évekig a legjobb nevű multinacionális tőzsdei cégek különböző igazgatói pozícióban ült, korábban a TV2 tulajdonosa is volt. Az NLC új, A hétköznapok kapaszkodói címen futó podcastsorozatában Sándor András kommunikációs szakembernek Yvonne kinyitotta a lelkét. Hallgassátok meg a beszélgetést.