nlc.hu
Ünnepi menü

Szandiék közös családi, karácsonyi éneklése

Nagyot fog szólni Szandi karácsonyi meglepetése

December 24-én láthatjuk, hallhatjuk.

Izgalmas meglepetéssel készül karácsonyra Szandi, aki a Life TV Ébredj velünk! című műsorában hintett el erről pár információt. A háromgyermekes énekesnő elárulta, annak ellenére, hogy a lánya, Blanka Amerikában dolgozik és a karácsonyt is a tengerentúlon tölti, a közös családi éneklés idén karácsonykor sem maradhat el. Szandiék már javában készülnek erre, a végeredményt december 24-én láthatjuk, hallhatjuk.

Szandi

Szandiék közös karácsonyi dala idén is biztos nagyot fog szólni (Fotó: Sajtóklub)

„Most is készülünk egy kis meglepetéssel, még úgy is, hogy ő San Franciscóban van. Már készülőben van és december 24-én fogjuk kitenni szent karácsony napján ezt a kis meglepetésünket. Akkor lehet látni, hallani” – mondta el sokat sejtetően a 45 éves énekesnő.

Tavaly karácsonykor amúgy Szandi egy duettet énekelt a lányával. Az énekesnő férje, Bogdán Csaba sem maradt ki a közös családi, karácsonyi performanszból: ő gitározott a John Lennon–Yoko Ono sláger feldolgozásában. Íme:

Hangolódj a karácsonyra az nlc-vel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top