nlc.hu
Baba

16 éven át tartó terhesség

Szinte egyhuzamban 16 évig volt terhes a 12 gyermekes anyuka

A kaliforniai anyja, Iris Purnell 2004 és 2019 között folyamatosan terhes volt.

Míg a legtöbb anya szereti a gyermekét, nem mindenki szereti a terhesség fizikai élményét. Nyilvánvalóan nem ez a helyzet a 38 éves Iris Purnell esetében, aki az elmúlt két évtizedben 16 évet töltött terhesen 12 gyermekével – és ha rajta múlna, még több gyermeket üdvözölne a világban.

„Úgy érzem, a gyerek áldás” – mondta a Fox News Digitalnak adott telefonos interjújában.

A 12 gyermekes anyuka elmondta, hogy 2004-ben üdvözölte első fiát. Csaknem fél évvel később találkozott férjével, Cordell „Storm” Purnell-lel, aki szintén egygyermekes apa volt. A párost a harci tánc szeretete köti össze, miután egy New York-i bulin találkoztak.

terhes nő fogja a hasát

Szinte egyhuzamban 16 évig volt terhes a 12 gyermekes anyuka (Illusztráció: Pexels.com)

„Megházasodtunk, és röviddel ezután megszületett az első közös fiunk. Tehát három gyermekünk volt a házasságunk elején” – mondta. Eredetileg nem terveztek nagy családot. Bár a nőt eleinte zavarta, hogy otthon ül a gyerekeivel, és fel kell függesztenie tánckarrierjét, azt mondja, végül új értelmet talált az életének: a gyereknemzést.

Tudod mit? Ha Isten azt akarja, hogy ennyi gyerekem szülessen, akkor annyi gyerekem lesz, amennyit ő gondol nekem. Így lett 12.

Ebben a videóban meg is mutatja, hány évet töltött terhességgel:

@mrsstorm11 I'm still adjusting to me not being pregnant.#momof12 #fyp #viral #foryou ♬ original sound - Iris Purnell

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top