Család

Jennifer Aniston újra férjhez megy

A 43 éves színésznő állítólag maga közölte barátaival, hogy az idén újra oltár elé áll – ezúttal Justin Theroux színésznek mondja ki a boldogító igent.

Jennifer Aniston újra férjhez megy Brad Pittől való emlékezetes válása óta (2005) nem szűnnek a találgatások Jennifer Aniston családi vagy éppen másállapotát illetően. A színésznő azonban úgy tűnik, végre végleg maga mögött hagyhatja a szerelmi áldozat szerepet, jelenlegi párjával, Justin Theroux-val ugyanis hosszú távra tervez, olyannyira, hogy botrányos véget ért első házassága után másodszor is bevállalja.

„Év végéig férjhez megy” – idézte a közelmúltban a Daily Mirror amerikai bulvárlap Jennifer barátait, akikkel a színésznő házassági terveit nemrégiben megosztotta. Hírek keringenek arról is, hogy a színésznő maga szólította fel viccesen szerelmét arra, hogy még az idén kérje meg a kezét, ellenkező esetben a kapcsolatuk véget ér.

Az ultimátumot Justin Theroux nem vehette annyira rossz néven, hiszen csak az utóbbi hetekben számos jelét adta annak, ő is komolyan gondolja jövőjüket. Íme, a két, számunkra legmeggyőzőbb közülük: elcsattant első nyilvános közös csókjuk (a hollywoodi hírességek sétányán, ahol Jennifer csillagot kapott), és örökbe fogadták első közös kutyájukat, Sophie-t.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top