Család

Posta előtt szült a kismama

A kényszerhelyzetben a férj segítette világra a babát. Egy valóságshow-ból tanulta a fogásokat.
Learose és Adele

Learose és Adele

Forrás: The Sun

Egy brit kismamára, Learose Kirkre otthonában törtek rá a fájások. Ahogy azt ilyenkor sokan „elkövetik”, férjével nem hívtak mentőt, hanem rögtön autóba ültek és elindultak a kórházba, abban a hitben, hogy még idejében odaérnek.

A kismama azonban útközben érezte, hogy nem bírja tovább, azonnal megszüli a babát, ezért a férje félreállt az autóval, épp egy postahivatal előtt. Ezek után már csak arra maradt idő, hogy gyorsan hátrébb tolják az anyósülést, a baba feje pedig már kinn is volt.

A házaspárnak már van három gyereke, akiknek a születésénél a férj is jelen volt, illetve rendszeresen nézik a bábák munkáját bemutató valóságshow-t is a BBC-n, így a kispapát nem érte teljesen készületlenül a helyzet. Mire a szakszerű segítség megérkezett, kislányuk, Adele már világra jött.

Az egyik brit lap beszámolója szerint mind az anya, mind pedig a baba jól vannak, az apát pedig újabban csak bábának szólítják a barátai.

Learose-nak azonban  még egészen könnyű dolga volt ahhoz az amerikai kismamához képest, aki egyedül szült egy metrókocsiban, vagy ahhoz a mozambiki nőhöz képest, aki özönvíz idején, egy fán hozta világra a gyermekét, nem beszélve arról az asszonyról, akinek nem nyitottak ajtót a szülészeten, ezért a dermesztő hidegben, a járdán volt kénytelen szülni

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top