Család

Anyaméh-inspirálta hotelszoba REM-gazdag alvásért

Belsőépítészek és alvásszakértők összefogásából született meg az a hotelszoba, amelyet az anyaméh inspirált, és nyugodt alvást ígér a vendégeknek.

Különös szállodai szobákkal várja a nyugodt alvásra vágyó vendégeit a modern apartmanokkal foglalkozó londoni Cuckooz. Az új szobákat az anyaméh inspirálta, amelyekben úgy alhatunk, mint a csecsemők.

Ez is érdekelhet Megnézem

A szobák kialakításában részt vettek a Simba alvásszakértői is, akik belsőépítészek segítségével alakították ki az anyaméhre emlékeztető hálószobákat, amelyekben hangulatos világítás, speciális kialakítású rózsaszín falak és csúcstechnológiás matrac segíti a REM-fázisban gazdag alvást.

„Biztos többen észrevették, hogy egy hotelszobákban az első éjszakán nem tudnak rendesen aludni – monjda Hope Bastine alváspszichológus. – A tudósok már 10 éve felfedezték az »első éjszaka hatását«, amikor az egyik félteke öntudatlanul is éjszakai őrzőként viselkedik az új környezet miatt.”

If you literally want to sleep like a baby, head over to this womb hotel room

We all crave a good night's sleep every once in a while. If you find yourself envying a baby sleeping soundly with not a worry in the world then fret not, that could be you.

Ezt a hatást próbálják az úgynevezett Zed-szobákkal a minimálisra csökkenteni az illatok és színek használatával is, amelyek segítik a relaxációt és a nyugodt alvást. A levegőt tisztítónövényekkel teszik toxinmentessé, a biztonságos alvást pedig a lekerekített élű bútorok és téridomok biztosítják.

Az anyaméhszobákat 190 fontért lehet kibérelni egy éjszakára.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top